Pagina's

maandag 19 mei 2014

Voorbeelden van succesvolle mensen die faalden en niet opgaven.

Veel mensen die natuurtalenten aangemeten krijgen, die speciale eigenschappen toebedeeld krijgen, waren:zijn gewone mensen. Het enige verschil met mensen die niet zover komen is hun doorzettingsvermogen, hun geloof in hun groeimogelijkheden, hun doorzetten bij falen ... hun groeimind!

In onderstaand filmpje komen enkele zeer beroemde mensen aan bod.



Dismissed from drama school with a note that read, “Wasting your time. She’s too shy to put her best foot forward.”  Moest de dramaschool verlaten met de nota, "Verspilt mijn tijd. Ze is te verlegen om het er goed vanaf te brengen."
Lucille Ball - werd een zeer gewaardeerde actrice.

Turned down by the Decker Recording Company who said, “We don’t like their sound, and guitar music is on the way out.”  Afgewezen dr Decker Recording Company omdat "We houden niet van hun muziek, gitaren zijn verleden tijd"
The Beatles - een van de bekendste en meest succesvolle muziekband.

A failed solider, farmer, and real estate agent. At 38 years old he went to work for his father as a handyman. Faalde als soldaat, landbouwer en onroerende goed verkoper. Op 38-jarige leeftijd ging hij als klusjesman werken voor zijn vader.
Ulysses S. Grant - kreeg bekendheid als zeer succesvol generaal.

Cut from the high school basketball team, he went home, locked himself in his room, and cried. Werd afgewezen voor het basketteam van de school. Hij ging naar huis, sloot zich op in zijn kamer en huilde.
Michael Jordan - de bekendste basketbalspeler van de vorige eeuw.

A teacher told him he was too stupid to learn anything and he should go into a field where he might succeed by virtue of his pleasant personality. Een leerkracht zei hem dat hij te dom was om ook  maar iets te leren en een baan moest zoeken waar hij kon slagen dankzij zijn leuke uitstraling.
Thomas Edison - zeer bekende uitvider.

Fired from a newspaper because he lacked imagination and had no original ideas. Ontslagen bij een krant omdat hij geen verbeelding en originele ideeën had.
Walt Disney - oprichter van een filmstudio, bracht veel bekende (teken)films uit.

His fiancee died. He failed in business twice. He had a nervous breakdown, and he was defeated in eight elections. Zijn verloofde stierf. Hij faalde twee keer in de zakenwereld. Hij kreeg een zenuwinzinking en werd 8 keer verslagen in de verkiezingen.
Abraham Lincoln - wordt beschouwd als een van de grootste Amerikaanse presidenten. Hij wordt geprezen om zijn leiderschap tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog, de afschaffing van de slavernij, de versterking van de nationale overheid en de modernisering van de economie.

If you’ve never failed, you’ve never lived.
Life = risk

Ben je toevallig op deze pagina terecht gekomen en wil je meer weten? Dan kom je door op deze link te klikken op de startpagina van deze blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten